Rohkema info nägemiseks:

GERMAN SILVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1112; jälgijaid - 18. Arvustusi - 6; Artikleid 8+ "Kirjuta GERMAN SILVER OÜ kohta arvamuslugu!"

GERMAN SILVER OÜ tegevusaruanne 2022

Osaühing German Silver põhitegevusala oli väärismetallist ja -kividest esemete ost, müük. 2022.a aastal müügitulu moodustas Osaühing German Silver 318713 eurot. Aruandeaastal töötajate keskmise arv oli 6 inemest. 2022.aastal moodustasid ettevõtetööjõukulud 69423 eurot. 2023.a on plaanis suurendada netokäivet. Plaanis on hakata tegelrma lisaks ka juveeltoodete hulgimüügiga Eestis, klientide eritellimuste vastuvütmene ja täideviimine, tellimused firma poolt koostatud kataloogide alusel, juveeltoodele remonditööde teostamine.
Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kallid Sõbrad! Me töötame otse Euroopa kalliskivide tarnekanalitega!

Kallid Sõbrad! Me töötame otse Euroopa kalliskivide tarnekanalitega! Soovitame teil tellida meilt otse tootjatelt-teemantide, rubiinide, safiiride, smaragdide o
juveelisalong.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.